пʼятницю, 28 січня 2011 р.

«Ярмарка молодіжних ініціатив»

18 лютого 2011 року в ЦДМІ ім..О.Довженка відбудеться «Ярмарок молодіжних ініціатив». На якому вперше реалізується ідея соціального замовлення. Концепція цієї ярмарки полягає в тому, щоб реалізувати соціально-важливі проекти місцевої влади за допомогою тернопільських громадських організацій. Як відомо, представники третього сектору  ближче знаходяться до громади, їм відомі потреби народу з перших вуст. На заході надається  можливість організаціям представити себе, а також свої проекти,  а  влада має можливість ближче познайомитись зі спектром роботи громадських організацій та оцінити важливість втілення проектів у життя.
Такий механізм співпраці між державними структурами та неурядовими організаціями використовується вперше. Місцева влада отримає важливий досвід  в організації  соціальних замовлень через співпрацю з громадськими організаціями і не тільки, адже в ярмарці можуть приймати участь всі хто займається важливими соціальними проектами.
Ярмарка буде проводитись у вигляді виставки. Учасникам безкоштовно надається площа для представлення своєї організації та проектів. Три з найкраще представлених отримають замовлення від владних структур у менш затратний період часу, та матеріальну допомогу на втілення в життя своєї пропозиції. Тому організатори заходу запрошують до участі в проведенні «Ярмарки молодіжних організацій» всіх хто займається і може представити на гідному рівні свої соціально-важливі проекти.

2 коментарі: